COMUNICAT OFICIAL

L’Associació Festa del Trepat ha decidit suspendre la 11a edició de la Festa del Trepat, que s’havia de celebrar els dies 19, 20 i 21 de juny  d’aquest 2020, a Barberà de la Conca.

Es tracta d’una decisió dura per a la nostra associació, ja que estrenava nova junta per a l’edició d’enguany, però creiem que celebrar la Festa amb el format com la coneixem actualment en una altra data, no és possible, ateses les incerteses del desconfinament. Un ajornament no ens sembla viable, però en les dates previstes de juny durem a terme un esdeveniment, encara per concretar. Cal remarcar el compromís de l’ actual junta i comissions en celebrar la festa l’any vinent i fer-ho amb la mateixa il·lusió i ganes que hi hem posat fins ara. Esperem  que ens puguem reunir novament l’any 2021.

Creiem que és la decisió més adequada donades les circumstàncies actuals que estem vivint, tot i que desitgem que al mes de juny les mesures restrictives ja no siguin tan dures, cal ser prudents i actuar amb responsabilitat  ja que a la Festa del Trepat es reuneixen persones de procedències molt diverses i com ja sabeu els veïns de Barberà cedeixen els portals de casa seva per a artistes i cellers.

D’altra banda també volem mostrar el nostre suport als sectors del vi, de l’art i la cultura i l’hosteleria amb els seus artistes i treballadors que estan patint problemes econòmics a causa d’aquesta crisi. Precisament, aquests dies, l’OMS va dir: Art i Cultura és també Salut,

També afegir que quan les circumstàncies ho permetin, a l’Associació li agradaria organitzar algun acte de format i data a confirmar, tal com l’esmorzar del Trepat o una sortida pels socis.

Agraïm la comprensió de totes i tots vosaltres, i us recordem que és molt important quedar-se a casa. Animem a la ciutadania a respectar les ordres de confinament per no contribuir a la propagació del covid-19 i expressem el nostre suport als malalts, família, personal sanitari, equips d’emergència, cossos de seguretat i els col·lectius que garanteixen els subministraments a tota població.

A Barberà de la Conca, 3 de maig de 2020