► A la revista online www.lacuina.cat:  www.cuina.cat/ca/agenda/v-festa-del-trepat-157249.php

 

18 JUNY 2014. Dos joves del viver de celleristes, protagonistes de 'Joves amb IVA'. Mariona Vendrell i Oriol Canela, de Succés Vinícola, centren un vídeo d'aquesta campanya de la Direcció General de Joventut i la Fundació Jordi Pujol. www.naciodigital.cat/delcamp/laconcadiari/noticia/2283/dos/joves/viver/celleristes/protagonistes/joves/amb/iva /                              

Per accedir al vídeo: vimeo.com/98016060

 

9 JUNY 2014. Vi de la Conca i vi català. Que podem fer per conèixer-lo més?. youtu.be/e30MZ1HXP9U / laconca51.wordpress.com/visions-5-1/

                                          

 

28 MAIG 2014. XAVI NOLLA. La esencia de un sommelier. Sommelier, comunicador i promotor de la cultura del vi.   www.facebook.com/photo.php?fbid=805139189511244&set=a.655894504435714.1073741828.117237968301373&type=1&theater

                                                

26 MAIG 2014. Cooperativa agrícola de Barberà de la Conca. Gràcies a The Hedonista pel seu article sobre les Catedrals del Vi, amb un gran nombre de fotografies del nostre celler, fetes durant la visita que ens van fer l'any passat juntament amb Castell d'Or - vins, caves i olis. thehedonista.com/2014/05/26/wine-cathedrals/

                                           

 

17 MAIG 2014. Dissabte 17 de maig a les 7 de la tarda al Castell, presentació del documental "Plantant una llavor". Enllaç al documental: www.youtube.com/watch?v=yHEIYm8o-zk&feature=youtu.be

 

8 MAIG 2014. La primera bóta de vi de roure reboll s'omple de Trepat de la Conca. S'ha omplert aquest dijous 8 de maig al viver de celleristes. Es tracta d'una prova pilot per posar en valor la fusta del territori. www.naciodigital.cat/delcamp/laconcadiari/noticia/2020/primera/bota/vi/roure/reboll/omple/trepat/conca

                                               

 

6 MAIG 2014. Els cellers modernistes catalans reben un dels Grans Premis europeus de patrimoni. m.ara.cat/cultura/Programa_Cellers_Cooperatius-UE-Europa_Nostra-Grand_Prix_de_patrimoni_cultural_0_1133286934.html#.U2u-ck1DFkp

 

2 MAIG 2014. El documental 'Plantant una llavor' de la Conca 5.1 es presenta a Barcelona. Presentació del documental sobre el món del vi i l'enoturisme a l'Espai Vilaweb el proper dijous 8 de maig. La presentació anirà a càrrec de la directora de màrqueting i de comunicació de GEBTA i responsable del bloc VINOTURISMO, Alicia Estrada, i del somellier professional Xavier Ayala. Tot seguit els autors del documental explicaran l'obra i es passarà a visualitzar-la, obrint un torn de debat i conclusions just al final del passi. Finalment es podran tastar vins de la DO Conca de Barberà.  http://www.naciodigital.cat/vadevi/noticia/5325/plantant/llavor/vi/conca/barbera/barcelona (notícia)                     youtu.be/yHEIYm8o-zk  (enllaç documental youtube)  

                                                             

 

►22 ABRIL 2014. Torna la gran mostra sobre el trepat, raïm autòcton de la Conca de Barberà. www.naciodigital.cat/delcamp/laconcadiari/noticia/46/torna/gran/mostra/sobre/trepat/raim/autocton/conca/barbera

                                                  

ABRIL 2014. El Mercat de Vins i Caves arriba amb la Setmana Medieval de Montblanc. S'hi podrà tastar la varietat autòctona de la Conca, el trepat. http://www.naciodigital.cat/delcamp/laconcadiari/noticia/1955/mercat/vins/caves/arriba/amb/setmana/medieval

 

28 MARÇ 2014. La DO Conca de Barberà desembarca a Alimentària 2014. Diferents cellers de la DO Conca de Barberà seran presents al Saló Internacional d'Alimentació i Begudes, Alimentària, a Barcelona. Destaca la presentació del llibre "Més enllà del vi_ DO Conca de Barberà". www.doconcadebarbera.com/node/297

 

21 FEBRER 2014. Most de Trepat de la Conca als restaurants amb Estrelles Michelin. El celler Mas Foraster de Montblanc elabora Most amb aquesta varietat autòctona de la Conca de Barberà. http://www.naciodigital.cat/delcamp/laconcadiari/noticia/1531/most/trepat/conca/restaurants/amb/estrelles/michelin

                                              

21 FEBRER 2014. [BROTS] La força de la solidaritat: herència del passat, aposta de futurhttp://laconca51.wordpress.com/2014/02/21/brots-la-forca-de-la-solidaritat-herencia-del-passat-aposta-de-futur/

                                                           

 

DESEMBRE 2013. El viver de celleristes farà proves amb Trepat a la bóta de roure reboll. La creació de la bóta de vi s'emmarca en un projecte de Concactiva i el Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. www.naciodigital.cat/delcamp/laconcadiari/noticia/1130/viver/celleristes/fara/proves/amb/trepat/bota/roure/reboll

                             

 

DESEMBRE 2013. L'escola d'enologia de Falset visita el Viver de Celleristes de la Conca. www.naciodigital.cat/delcamp/laconcadiari/noticia/1169/escola/enologia/falset/visita/viver/celleristes/conca

                             

 

DESEMBRE 2013. Un vi negre trepat escollit el millor vi negre jove per la Guia de Vins de Catalunya. http://www.doconcadebarbera.com/node/290

                              

 

OCTUBRE 2013. Ricard Sebastià Foraster: «El premi ens motiva a seguir fent bon vi». L'enòleg del Josep Foraster Collita 2012, Vinari d'Or al Millor Negre Jove, espera que el Premis Vinari ajudin a potenciar la DO Conca de Barberà. http://www.naciodigital.cat/vadevi/noticia/4666/ricard/sebastia/foraster/premi/motiva/seguir/fent/bon/vi

                                

 

NOVEMBRE 2013. El Trepat es fa lloc entre els millors vins de l'Estat segons la Guía Peñín. Fins a deu vins de la D.O. Conca de Barberà han obtingut la qualificació d'excel·lent amb l'obtenció de 90 punts o més. http://www.naciodigital.cat/delcamp/laconcadiari/noticia/978/trepat/es/fa/lloc/entre/millors/vins/estat/segons/guia/penin

 

► JUNY 2013. Festa del Trepat 2013. www.coop-barbera.com/ca/not%C3%ADcies/News/show/festa-del-trepat-2013-281

 

► MAIG 2013. Marxa nòrdica i tast de vins en un paisatge idíl•lic. Bendhora organitza una nova edició de Tast'n'walk al Celler Carlania de Barberà de la Conca. www.doconcadebarbera.com/node/252

 

 

Any 2009. Notícies històriques sobre la vinya i la varietat trepat a la Conca de Barberà per Joan Fuguet i Sans, Carme Plaza Arqué a Revistes Catalanes amb Accés Obert (RACO). www.raco.cat/index.php/DossiersAgraris/article/view/248201