JOAN PORREDON

 

El projecte nuSnu és això: la visualització de la concreció d’unes converses entre la persona participant i el fotògraf. Les claus usades per conformar la imatge són ben simples: La corda representa la vida i els nusos les experiències vitals (viscudes, desitjades, positives, negatives...) mentre que el cos nu es representa a si mateix. Per tant, estem davant unes imatges que parteixen d’una veritat biogràfica per arribar a una altra veritat: la de la lectura lliurement interpretada pel receptor.

Tot aquest procés creatiu, està afinant la idea d’editar un llibre. Per això, es presenta nuSnu com un projecte obert; hi tenen cabuda totes les persones que desitgin compartir algun aspecte de la seva vida i algunes hores de sessió fotogràfica amb l’autor del projecte. Si és del teu interès, tant com per participar-hi, només cal posar-te en contacte a través del qüestionari que hi ha a la pàgina web www.joanporredon.com dins la secció “Projectes / nuSnu”.

Viure aquest projecte és una experiència engrescadora. Haver compartit aspectes de la vida d’altres persones ha estat, i és, molt estimulant. Aconseguir fer de tot plegat una fotografia és, sens dubte, emocionant. 

La nuesa i els nusos ens igualen. 

Joan Porredon