Introduce aquí el subtítular

ANNA BATET CAPDEVILA

Nascuda a Barcelona, 1969, creix sota la influència d'una mare artista. Durant la seva infantesa, el dibuix és la seva passió, rep classes de pintura a l'Arc i quan acaba l'Institut Montserrat es matricula a l'Escola Massana, però en surt al segon curs per entrar a l'Escola d'Arquitectura de la Universitat Politècnica de Catalunya, on es llicencia.

Sent estudiant, el 1993 entra a treballar a MBM arquitectes (Martorell, Bohigas i Mackay) en una època en que encara es dibuixava amb paral·lex i rotrings, allà creix professionalment participant en projectes nacionals i internacionals. Durant un temps ho combina amb despatx propi.

El 2011, coincidint amb la crisi de la construcció, funda amb les seves germanes Brot72, un empresa de comunicació a través dels contes. On s'ocupa dels continguts , escrivint contes, i del comissariat i disseny d'exposicions per difondre l'obra de la il·lustradora Roser Capdevila.

Darrerament, ha incrementat la seva activitat pictòrica participant; el 2016 al mercat de Nadal de la Galeria Alejandro Sales i el 2017 a l'Hipermerc'art by Moritz de Safia.

https://www.instagram.com/nabatetcap/