Introduce aquí el subtítular

CARA NORD


El projecte vinícola de Cara Nord va néixer al 2012 amb la vocació de vinificar vinyes de la cara nord de les Muntanyes de Prades.

Les Muntanyes de Prades son les Muntanyes màgiques del Vi Català on conflueixen 4 Denominacions D'Origen mítiques: Priorat, Montsant, Costers del Segre i Conca de Barbera. Es a la Cara Nord d'aquestes Muntanyes on es troben les vinyes d'aquest projecte vitícola. Una zona de clima fred i molt contrast tèrmic, una zona de vinyes en alçada que arriben fins els 800m, amb terres pobres i bona inclinació on la septentrionalitat del entorn dona un caràcter fred i atlàntic als vins.

En aquestes poques anyades ja s'han aconseguit molts fruits de la feina feta. Cara Nord ja ha comercialitzat mes de 50.000 ampolles de les que ha destinat el 70% al mercat de la exportació en uns 13 països. Llocs com ara Japó, Estats Units, Anglaterra, Canada o mes exòtics com Nova Zelanda podran gaudir del vi de la DO Conca de Barberà.

La premsa internacional ha rebut amb molt bons comentaris les ampolles de CARA NORD. Recentment el prestigiós crític de vins Robert Parker li ha concedit 91/100 punts, col·locant el CARA NORD dintre de la elit mundial del vi en poques anyades al mercat. O la revista Decanter d'Anglaterra que l'ha seleccionat dintre del 20 millors vins del mon per aquest estiu a un preu de menys de 20£.

https://caranordceller.com/ca/