Introduce aquí el subtítular

ENRIC ADSERÀ RIBA


Citats del llibre ENRIC ADSERÀ RIBA 50 anys de trajectòria artística

Enric Adserà i Riba és un artista que ha voltat món, ha portat el seu art arreu, però és un artista de casa nostra.

La seva carrera professional es va iniciar de ben jove a Valls, sota el guiatge de l'escultor Josep Busquets i de l'arquitecte Cèsar Martinell. Des de llavors, la relació d'Enric Adserà amb Valls i l'Alt Camp no s'ha trencat mai.

Com a Alcalde de Valls i com a vallenc, és una satisfacció i un orgull mostrar el seu talent i la seva creativitat al públic de Tarragona i de tota Catalunya. Enric Adserà és, per a tots nosaltres, un exemple de treball i de perseverança, però també de recerca constant i d'imaginació sense límits.

Les mostres, la retrospectiva, la de gravat i la de l'obra recent, constitueixen una oportunitat única per conèixer a fons tota una vida dedicada a la creació i a l'art, i per endinsar-nos en l'univers personal de l'artista.

Contemplant l'obra d'Enric Adserà podem entrar a explorar un ampli ventall de camins oberts als somnis i a l'experimentació, creats amb un gran mestratge tècnic, unint el llegat de les seves arrels amb les idees i influències d'arreu del món pròpies d'un home amb una mentalitat oberta i curiosa i fidel als seus orígens.

Gaudim, doncs, del privilegi que ens ofereix aquest artista tan proper i nostre i, alhora, compartit amb la resta del món.

Albert Batet i Canadell, Alcalde de Valls

Des dels anys 70 l'Enric viu i treballa alternament a Barberà de La Conca i a Zaandam, a prop d'Amsterdam.

Facebook