Introduce aquí el subtítular

MIQUEL FORT GARSAVALL

Miquel Fort Garsavall (1958) és un escultor ceramista, nascut a Reus, hereu d'una família d'artesans; fill d'un dissenyador i artesà marroquiner i net de terrissers. Si l'haguéssim de definir podríem dir que la seva tècnica es basa en l'experimentació: assaja amb la terrissa, amb els pigments, amb les formes...

Les primeres passes les va fer els anys setanta amb Jack Salter, un ceramista irlandès. Entre 1980 i 1985 va estudiar Arts i Oficis a l'Escola Massana, on va gaudir del mestratge d'Elisenda Sala, dels germans Josep i Jordi Gumí, de Susanna Gray, de Quim Echevarria i de Carles Silicke. També va conèixer la ceramista Rosa Amorós i el pintor Josep Pinto, entre d'altres. Més endavant va revalidar el títol amb el graduat en Arts Aplicades a l'Escola d'Arts i Oficis de Grau Superior de la Llotja.

Professionalment ha treballat a la indústria ceràmica, realitzant murals artístics, mosaics i altres dissenys, a més de col·laborar amb diversos artistes. Ha impartit docència de química aplicada a la ceràmica a l'Escola Masalleras de Sant Boi i seminaris de Raku a la mateixa escola i a Riudellots de La Selva.

Trobem articles referents al seu treball en diaris i revistes com: El Punt de Girona, Arteguia, Batik Basilea o Diari de Tarragona. La seva obra ha estat exposada a Santa Susanna (1984); Casa Rosa a Caldes de Malavella (1984); Escola Massana (1984), l'Aleixar (1986); Borges del Camp (1988); Sala Arsènic a Girona (1989); Centre de Lectura de Reus (2016) i Diputació de Tarragona (2018).

https://www.facebook.com/miquel.fort