Cellers

 • Producció artesanal de vins naturals elaborats amb raïms de la explotació familiar agrària de Barberà de la Conca. La vinya sent comprèn i estima, pel vi l’has de sentir, comprendre i estimar

 • Bodega familiar situada a Montblanc, a la Conca de Barberà. Des de l’inici continuem apostant i millorant el nostre perfil: ser un Celler familiar, 100% collita pròpia, viticultura ecològica, producció limitada i control de tot el procés de la vinya per garantir la millor qualitat dels nostres raïms i buscar l’excel.lència en els vins
 • Som una família de Barberà de la Conca, que treballem i vivim al poble. L’agricultura i l’elaboració de vi ens ha ajudat a donar continuïtat al cultiu de les terres familiars. L’agricultura biodinàmica que practiquem, ens ha permès unir els nostres sentiments amb la terra i a comprendre que el vi ha de ser sincer amb les seves particularitats que el fan únic. 
 • Pla de la Masó és un petit celler ubicat a Barberà de la Conca. Treballem la terra de les vinyes com ho han fet els nostres pares i avis durant molts anys.Ja fa sis anys ens vam decidir a tirar endavant aquest projecte i per tant una part de la nostra producció, que seleccionem a consciència, la transformen en vi al nostre celler. Fem vins de les varietats autòctones macabeu, parellada i trepat. Buscant la naturalitat de cada una de les varietats. Som el màxim de respectuosos amb els ceps i el nostre entorn. per això fem agricultura ecològica. 
 • Petit celler format per la Mariona Vendrell i l’Albert Canela en una iniciativa nascuda a redós del viver de celleristes. Elaborem vins de varietats autòctones a la D.O. Conca de Barberà fets de manera orgànica i natural.

Lafamília és propietària d’unes viutanta hectàrees de vinya a la Conca de Barberà, on principalment s’hi conreen les varietats tradicionals de la comarca (macabeu, parellada i trepat).
Les nostres vinyes es troben repartides entre els municipis de Pira, Forès, Sarral, Solivella, Barberà de la Conca i Montblanc. L’any 1991, Carles Andreu, continuant la tradició familiar, va posar en marxa la cava que porta el seu nom

 • Des de l’edifici cooperatiu vitivinícola més antic d’Espanya, a Barberà de la Conca, Joan Franquet vinifica les tres línies de producte que formen Costador, practicant una agricultura biodinàmica i una vinificació natural. 
 • L’any 1988 la família Carbonell Figueras amb una llarga tradició vitivinícola de més de 300 anys, inicia el projecte del celler “Clos Montblanc”Situat a Barberà de la Conca, molt a prop de dos llocs emblemàtics a la història de Catalunya: la ciutat fortificada de Montblanc i el monestir de Poblet. Una terra plena d’història i de tradicions on es van instal•lar els monjos cistercencs ja fa gairebé mil anys, amb el propòsit de buscar el camí cap a la perfecció. Un esperit que està present a l’ànima dels nostres habitants i es reflecteix en la manera de treballar de la seva gent.
 • Gerida Viticultors som un jove celler creat l’any 2012 a Blancafort (Conca de Barberà). El varem fundar tres socis i amics que aportem el 99% del raïm que utilitzem per elaborar els nostres vins.
  Gerida Viticultors (GErard, RIcard i DAni)
 • A les acaballes del segle XIX amb la creació de la Societat de treballadors agrícoles, que esdevindria el 1907 el Sindicat Agrícola. Posteriorment, el 1913, es constituïa un altra entitat que s’anomenaria Sindicat de Vinicultors. L’any 1959 es fusionaren les dues entitats amb el nom de Cooperativa Vinícola de Sarral. Ara amb el nom Vinícola de Sarral , es una de les cooperatives més pròsperes i dinàmiques del sector vitivinícola català

 • Mas de la Pansa,neix del somni de l’Imma,de recuperar vinyes oblidades i elaborar vi amb els coneixements de l’avi i el suport del pare. Viticultors i micro-elaboradors, fem vins amb les varietats autòctones de la zona, Trepat i Parellada.
 • Mas de la Sabatera és un celler familiar. De les nostres vinyes, custodiades pel Mas, que data de l’any 1749, en neixen els nostres vins i caves. A l’oest de la Serra de Miramar, als peus del Tossal Gros, produïm vins amb caràcter i d’aromes mediterrànies.

Elaborem els nostres vins amb el màxim respecte per l’entorn, treballant amb producció ecològica tant a les vinyes com al celler.
El nostre objectiu: expressar el potencial de la Conca de Barberà i donar plaer als vostres sentits.

 • Micro-celler situat a Montblanc, Conca de Barberà. És un projecte vitivinícola nascut el 2013, amb l’objectiu de produir vi natural, sense sulfits afegits i ecològic. Bobal, Macabeu, Parellada i Trepat.
 • CARA NORD elabora vins sincers i audaços, amb transparència, on tot és visible, inspirats pel respecte que emana de les Muntanyes que ens envolten.Treballem amb vinyes d’alçada que creixen en condicions marginals a les Muntanyes de Prades i que donen vins diferents amb una expressió sincera del nostre entorn net i impol.lut. Tot dintre d’una Denominació d’Origen com la Conca de Barberà on hi han encara tresors per descobrir.
 • El Celler Vidbertus és un projecte familiar d’elaboració de vins de qualitat. Varietats autòctones i collita pròpia amb DO Conca de Barbera.La varietat per excel·lència de la Conca és el Trepat, que el podem vinificar com a blanc, rosat o negre.

La Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca, SCCL és l’hereva i la continuïtat de les dues entitats que hi havia abans de la Guerra Civil. Per una part LA SOCIETAT AGRÍCOLA DE BARBERÀ i d’altra part el SINDICAT AGRÍCOLA DE BARBERÀ, les quals es van fusionar l’any 1934.
De la primera s’ha heretat l’honor de ser el primer celler cooperatiu de Catalunya i de la segona el magnífic celler modernista, obra de l’arquitecte gaudinià Cèsar Martinell.

 • Vinyes molt velles de collita ecològica, fermentació espontanea a baixa temperatura

A La Conca de Barberà, ens donen la benvinguda uns paratges vinícoles de bellesa singular: amb relleus irregulars i forts contrastos de color. Vinyes que s’estenen a mig camí de les Serres del Tallat i de Queralt. Terres compactes i profundes, de textura franc-argilosa. El seu clima és mediterrani-continental, d’hiverns freds i estius càlids