Introduce aquí el subtítular

TARANNÀ POÈ-TIC


Tarannà Po-ètic neix amb la intenció de elaborar vins expressius, rodons, que relatin històries al paladar. Treballem amb raïm ben madur i gotims sobre madurats pel seu alt contingut en nutrients, aromes i sabors.

Amb preferència per la vinya vella, ens apassiona recuperar tant les varietats perdudes de la Conca com el Pantsé, la Valenciana, el Sumoll blanc i el Sumoll negre, com els mètodes tradicionals d'elaboració com les maceracions prolongades en barrica, maceracions carbòniques i fermentacions tradicionals de poble amb totes les varietats juntes en un mateix cup separant tan sols blancs de negres.

En tots els nostres processos, des de la collita fins l'embotellat tenim molta cura de fer-ho en dates adequades, depenent dels cicles de la lluna, les influències de les constel·lacions i les òrbites dels astres propers a la Terra.

Aquest any, amés dels multi varietals del any passat (Tarannà SO²Fo666ic) presentem quatre mono varietals;

Tarannà fιλosòφικ, elaborats amb la proporció àuria de les constel·lacions de foc, aire i terra, aconseguint intensa fruita, aroma persistent i cos, el qual ofereix un paladar rodó.

Esperem que els disfruteu!

Salut!

Instagram

Facebook