Un referent en l’enoturisme familiar

La 11a Festa del Trepat en un espai singular a les afores del poble

Enguany la festa l’hem traslladat a les eres, un bonic espai del nostre poble a l’aire lliure, on serà més fàcil poder complir amb les mesures sanitàries i tenir control d’aforament, ja que aquest any, de moment, serà limitat. Per això caldrà comprar una entrada per poder accedir-hi. Es un lloc totalment pla i no hi ha problemes per poder-hi accedir amb cotxets per nens.

Compra les entrades

Hem posat en marxa un sistema de venta d’entrades oline. Les entrades es vescanvien a l’entrada del recinte per copa i portacopes pels adults i per una peça de merchandatge pels infants.

Arriba amb temps

L’aparcament municipal més proper està a 2 minuts de l’entrada del recinte, si heu comprat més d’una entrada serà necessari facilitar el nom de la resta de persones

Que hi trobaràs?

L’espai te una superficie de 10.000 m², pel que sobra dir que es enorme. En ell hi intervenen 16 artistes, 21 cellers a més del portal infantil on hi han diverses activitats i hi haurà la presencia d’un mestre constructor de gegants i diverses actuacions musicals i punts de gastronomia

Disfruta del moment amb els teus fills

 Quines coses l’interessen més?  Tenen alguna disciplina artística favorita? Amb una mica d’imaginació els teus fills no s’aburriran.  Fes fotografies amb ells, el paisatge i les vistes son molt boniques, pots pintar els contenidors i altres activitats al portal infantil, podeu parlar amb els artistes que exposen les obres i els productors de vi, us poden explicar el procès d’elaboració del vi i la relació que tenen amb la terra i el paissatge.